Gratis Online Trainingen en Tools
vol tips en inspiratie over het upgraden van je leven

Here's to your journey

Om je op weg te helpen met jouw journey naar de most true, daring en powerful versie van jezelf heb ik met veel liefde en aandacht een aantal waardevolle resources voor je gemaakt, die je inspireren en motiveren om persoonlijk leiderschap te integreren en implementeren in je leven, zodat je meer rust in je hoofd ervaart, beter om kunt gaan met emoties waardoor je lekkerder in je vel zit en meer energie kunt overhouden om écht met aandacht aanwezig te zijn bij je gezin en alle andere dingen waar je zorgeloos van wilt genieten.

Me Time - Conscious Moments

Ontvang regelmatig inspirerende tips, tools en verhalen om je te ondersteunen bij jouw journey naar de most true, daring and powerful you, zodat persoonlijk leiderschap een gewoonte voor je wordt en je niet meer steeds terug valt in oude patronen, maar blijvende resultaten en persoonlijke groei ervaart.

Online Training

Succesvol zonder Stress

Ontdek hoe je als succesvolle, gedreven vrouw ook on top of the world kunt voelen in je privé-leven.

Wat je gaat ontdekken in deze online training

In deze training:

  • Ontdek je de weg naar succes die een leven zonder stress mogelijk maakt
  • Leer je wat de 4 pijlers zijn voor elke succesvolle, gedreven vrouw en hoe je hiermee blijvende authenticiteit, energie en innerlijke rust ervaart
  • Ontdek je welke simpele energizing oefeningen je op elk moment van de dag kunt toepassen
  • Deel ik de exacte stappen die mij hebben geholpen om me elke dag ‘on top of the world’ te voelen.  

Me Time - Coaching Moment

Sta je op het punt dat je het diepe, innerlijke werk wilt doen op mentaal, emotioneel en soul level, omdat je weet dat alles met elkaar in verbinding staat en voelt dat je daar klaar voor bent, omdat je niets liever wilt dan weer vol energie en vertrouwen in je kracht te staan en in flow invulling wilt kunnen geven aan je leven? En wil je hier 1-op-1 in begeleid worden? Vraag dan een kennismakingsgesprek met mij aan, waarin je tevens gratis ervaart hoe het is om door mij gecoacht te worden.

Online Training

Uit je Burn-out met Persoonlijk Leiderschap

Ontdek hoe je als succesvolle, gedreven vrouw uit je burn-out blijft zonder terug te vallen.

Wat je gaat ontdekken in deze online training

Je staat op het punt dat je een burnout hebt gehad. Steeds wanneer je denkt dat je deze achter je hebt gelaten en voelt dat je weer kunt shinen als superwoman, val je weer terug in die burned-out modus, ondanks alle hulp en zelfhulp tools waar je mee bezig bent geweest. Je wilt nu eindelijk eens vol vertrouwen blijvend terug naar die sterke, succesvolle versie van jezelf, zonder aan jezelf te twijfelen.

In deze training:

  • Doorbreek je het jojo-effect na je burn-out 
  • Ontdek je waarom je je juist niet moet focussen op het krijgen van meer energie en waar je je dan wel op moet focussen
  • Leer je wat de 4 pijlers zijn voor elke succesvolle, gedreven vrouw en hoe je hiermee blijvende authenticiteit, energie en innerlijke rust krijgt
  • Welke simpele energizing oefeningen je op elk moment van de dag kunt toepassen
  • Deel ik de exacte stappen die mij hebben geholpen om me elke dag weer ‘on top of the world’ te voelen.  

Me Time - Self Love Moments

Kick-start your journey back to the most true and powerful you. De komende 7 dagen ontvang je dagelijks een videoles waarin ik met je deel hoe je meer rust in je hoofd ervaart, hoe je om kunt gaan met emoties zodat je lekkerder in je vel zit en hoe je meer energie kunt overhouden om écht met aandacht aanwezig te zijn bij je gezin.

Me Time - Meditation Moments

Tijdens mijn burn-out kwam ik voor het eerst in aanraking met mediteren. Al snel ontdekte ik dat dit helemaal niets zweverigs is, dat je er helemaal zelf invulling aan kunt geven aan hoe het voor jou het beste werkt en dat het mij alleen maar voordelen heeft gebracht. Het geeft me innerlijke rust, het brengt me steeds dichterbij mezelf en het geeft me energie. Ik kreeg ineens elke dag één of twee momenten per dag puur en alleen met en voor mij en dat is tevens mijn intentie voor jou. 

Conscious Moments

Ontvang regelmatig inspirerende tips, tools en verhalen om je te ondersteunen bij jouw journey naar meer authenticiteit, energie en innerlijke rust.

Meld je hier aan voor de gratis training
Uit je Burn-out met Persoonlijk Leiderschap

Met je gegevens wordt zorgvuldig omgegaan zoals beschreven in onze privacyverklaring. Toegang tot de online training ontvang je samen met tips, tools en updates per e-mail.

Doe de zelfanalyse en begin met het creëren van jouw beste leven.

Plus ontvang Shiela’s aanvullende tips, inspiratie en motivatie.