1-op-1 Mentorship

Persoonlijk Leiderschap Advanced

Persoonlijk Leiderschap Advanced 1-op-1 Mentorship met Personal Life Coach Shiela van den Bosch

Ontwikkel je eigen unieke persoonlijk leiderschap strategie.
Ervaar rust in je hoofd, beleef meer zelfvertrouwen, krijg meer energie. Ontdek wie je in de kern bent en realiseer wat je écht wilt vanuit je volledige potentieel.

Bevind jij je in één van de volgende fases in je leven?

Je staat op een kruispunt of aan het begin van een nieuwe fase in je leven en je hebt totaal geen idee wie je bent, welke kant je op wilt gaan en wat je met je leven wilt of;

Er gebeurde onverwachts iets waar je niet op gerekend had, wellicht in de vorm van een wake-up call en je wilt weer lekker in je vel komen te zitten, invulling geven aan je leven zoals jij dat wilt en niet meer in reactie op anderen of;

Je verlangt er naar om je leven te resetten en te upgraden naar jouw gewenste lifestyle zonder vast te blijven zitten in het verleden, te genieten van het heden en te focussen op de verandering die je zo graag wilt verwezenlijken, of;

Dingen niet blijken uit te pakken zoals je had gedacht, gepland of zoals je wilde. Je had voor ogen dat je vóór je veertigste wel getrouwd zou zijn of die top positie in je carrière zou hebben bereikt, maar dat blijkt niet het geval of;

Dingen zijn wel gelopen zoals je gepland had. Je hebt die leuke baan of je bent mega succesvol met je eigen bedrijf, je hebt een leuk gezin en best een leuk leven en eigenlijk niets te klagen, maar je voelt totaal niet de voldoening die je dacht dat het je zou brengen.

 

Ontwikkel je in Persoonlijk Leiderschap en creëer een gelukkig en succesvol leven.

In het 1-op-1 mentorship coach ik gemotiveerde mensen die open-minded zijn en er klaar voor zijn om voor zichzelf te kiezen en zich willen focussen op wat belangrijk voor hun is, maar nu nog tegen worden gehouden door belemmerende gedachten. Mensen die bereid zijn om volledig de diepte in te gaan met zichzelf en willen ontdekken wie ze werkelijk zijn, zonder conditioneringen, zonder wat je is aangeleerd, zonder masker, zonder in het verleden te blijven hangen en zonder belemmerende overtuigingen. Ik laat je zien dat we het allemaal in ons hebben om de kwaliteit van ons leven te veranderen en dat waar we vandaan komen of wat jou is overkomen, niet het belangrijkste is. Wat belangrijk is, is dat je weer terug gaat naar wie je werkelijk bent en invulling aan je leven geeft hoe jij dat wilt. Zodat je de beste versie van jezelf kunt zijn in je leven, je werk en relaties.

 

Wat is Persoonlijk Leiderschap?

Persoonlijk Leiderschap is in mijn optiek het complete plaatje als het gaat om persoonlijke ontwikkeling en groei. Niet alleen maar een deel ervan, waardoor je vaak weer terug valt, maar het geheel van alles waar we in onszelf beschikking over hebben, zodat je blijvende veranderingen realiseert. Dat je weet wie je bent en waar je voor staat. Dat je weet wat je vanuit je hart écht wilt en daar voor durft te kiezen en stappen in durft te nemen die je intuïtie je ingeeft. Dat je comfortabel wilt worden met het oncomfortabele, omdat je weet dat daar je groei zit. Dat je weet wat jij nodig hebt om je goed te voelen. Dat je aandacht geeft aan al je energiebronnen, zodat je lekker in je vel zit, bij alles wat je doet. Dat je weet en doet wat werkt voor jou.

1-op-1 Mentorship Persoonlijk Leiderschap Advanced

Personal Intensive

Een deep dive in je huidige situatie, waardoor je jezelf en alles om je heen beter gaat begrijpen. Je krijgt inzicht in waarom je doet wat je doet en/of in waarom je niet doet wat je wel zou willen doen. Dit is de basis om los te komen van je huidige situatie en duurzame verandering en continue groei te ervaren. Je gaat ontdekken wat jouw kernwaarden en basisbehoeften zijn.

Personal Clarity

Je bent niet waar je wilt zijn in je leven en er moeten dingen veranderen. Het is tijd om je beste leven te gaan creëren, wat betekent dat je op een punt staat in je leven waarbij je keuzes moet gaan maken. Dat begint met duidelijkheid over wat je wilt ervaren en beleven. Wanneer je weet wie je bent/wilt zijn en wat je écht diep van binnen vanuit je hart wilt, heb je een frame waar je je keuzes en beslissingen op kunt afstemmen. Daarnaast geeft een duidelijke visie je houvast, focus en raak je geïnspireerd door het gevoel die je droomdoelen je geven.

Emotionele Belemmeringen

Samen ontdekken we wat jou in de weg staat om je verlangens te realiseren. Het benutten van je volledige potentie begint bij het in kaart brengen van je belemmeringen. Door de percepties die je hebt op dingen die in het verleden gebeurd zijn te shiften, kom je los van het verleden, waardoor er meer ruimte en energie ontstaat om te genieten van het heden en om je toekomst te creëren.

Mindset

De meest belangrijke communicatie is de manier waarop we via onze gedachten tegen onszelf praten. We kijken welke gedachtepatronen en overtuigingen jou tegenhouden om je volledige potentieel te kunnen benutten en ik leer je hoe je je mindset kunt omzetten naar denken in mogelijkheden.

Energiebronnen

Samen kijken we naar welke gewoonten jou energie kosten en welke jou energie geven. Om je gedrag en de gewoonten die je niet van dienst zijn te kunnen veranderen, stellen we een persoonlijk selfcare plan op, waarmee je al je energiebronnen in balans kunt houden, zodat je de beste versie van jezelf kunt zijn in alle rollen die je in je leven hebt.

Creëren 

Nu je de beste versie van jezelf naar boven hebt gehaald en gebruik kunt maken van je volledige potentieel, heb je een solide basis en ben je klaar om invulling te geven aan je droomdoelen. Met een persoonlijk, strategisch actieplan ga je, zonder dat je je overweldigd voelt, heerlijk in flow, werken aan het behalen van je doelen.

Jouw eigen unieke persoonlijk leiderschap strategie

Na het integreren  en implementeren ga je hetgeen wat voor jouw werkt vanuit je kernwaarden en basisbehoeften in jouw eigen unieke persoonlijk leiderschap strategie gieten. 

Werkwijze

1. Intakegesprek / Gratis Coachsessie

Tijdens een persoonlijk intakegesprek (ook online via Zoom mogelijk) maken we kennis met elkaar en bekijken we beiden of we een coachee/coach klik hebben. Je krijgt de tijd en ruimte jouw verhaal te vertellen en waar je graag zou willen zijn in je leven. Je zult ervaren hoe het is om door mij gecoacht te worden en vernieuwende inzichten verkrijgen. Wanneer het voor ons beiden goed voelt gaan we samen aan de slag. Exclusief en intensief. Persoonlijk op locatie of online via Skype/Zoom.

2. Persoonlijk Leiderschap Advanced

Jouw coaching traject bestaat uit:

✓ Een Personal Intensive sessie van 120 minuten.

✓ Daaropvolgend hebben we gedurende 6 maanden, om de twee weken een coach sessie van 60 minuten. (In totaal 12 coaching sessies + een Intensive).

✓ Tussen de sessies door sta je er niet alleen voor en ben ik ook bereikbaar voor je.

✓ Je ontvangt op maat gemaakte opdrachten om je gefocust te houden en oefeningen die je helpen groeien.

✓ Een persoonlijk actieplan zonder dat je je overweldigd voelt.

✓ Een gepersonaliseerd self-care plan om de beste versie van jezelf te zijn in al je rollen die je in het leven hebt.

✓ Vertrouwelijkheid

3. Life-changing Resultaten

Een enorme groei in zelfbewustzijn, persoonlijk leiderschap en mindset.

Je weet wie je bent, wat belangrijk voor je is en wat je echt wilt.

Meer energie.

Een self-care routine die bijdraagt aan een goede relatie met jezelf en met anderen.

Je handelt meer vanuit je gevoel dan vanuit je hoofd.

Meer balans tussen werk en privé.

Innerlijke rust, ook tijdens stressvolle omstandigheden.

Meer vertrouwen in jezelf bij het maken van keuzes en het nemen van besluiten.

In alles wat je doet weet je dichtbij jezelf te blijven.

Je eigen Persoonlijk Leiderschap Strategie die je je hele leven kunt toepassen bij groei en verandering in je leven en de nieuwe uitdagingen die daarmee gepaard gaan.

  • Start binnen 2 weken na intake.
  • Coaching Sessies zijn mogelijk Face-to-Face op locatie in Rotterdam of Online via Zoom.
  • Een minimale commitment van zes maanden, de duur van het programma, is benodigd, want dat geeft je de tijd om alles te integreren en implementeren in je leven.
  • Betaling vooraf is verplicht (een betalingsregeling is mogelijk).
  • Per periode werk ik slechts met 8 klanten tegelijk, zodat ik je mijn onverdeelde aandacht kan geven.

Wat klanten zeggen over Shiela's coaching

Doe de zelfanalyse en begin met het creëren van jouw beste leven.

Plus ontvang Shiela’s aanvullende tips, inspiratie en motivatie.