Personal mentorship traject

Persoonlijk Leiderschap
Advanced

Behaal als bewuste vrouw of man je persoonlijke en ondernemers doelen met meer rust in je hoofd,
meer energie en meer vertrouwen. Leven en werken vanuit wie je werkelijk bent.
Rock your Business Rock your Life.

Je wilt leven vanuit authenticiteit, connectie en vrijheid.

Je wilt wat werkt voor jou integreren in je leven, zodat je niet steeds terug valt, maar juist die positieve gewoonten blijvend in je leven kunt inzetten, waardoor je je empowered, vrij en zelfverzekerd voelt.


Als je enigszins bent waar ik een paar jaar geleden stond, dan wed ik dat je echt een diepere verbinding met jezelf en met anderen wilt voelen en relaties (partner, familie, vriendschappen, collega’s) wilt hebben die echt iets betekenen, vooral de relatie die je met JEZELF hebt!

Ik weet precies hoe je je voelt, omdat ik me ook zo voelde tijdens mijn burnout. Nog maar een paar jaar geleden waren mijn overheersende emoties gevoelens van zorgen, schuld en verlammende angst. Mijn gevoel van eigenwaarde zakte in als een kaartenhuis, want deze bleek van buitenaf te komen; mijn carrière, mijn succesvolle eigen bedrijf, mijn “prestaties”, het viel allemaal weg door mijn burn-out. Ik voelde me (achteraf gezien daarvoor al) niet meer connected met mezelf en met de wereld om me heen, het was alsof ik in een soort mist leefde en niets echt ervaarde. Ik wilde van alles, maar had letterlijk nul energie. Ik voelde me verloren en leeg en ik had geen idee hoe ik mijn energie en mijn flow weer terug kon krijgen. Ik had van alles geprobeerd om hier uit te komen en niets hielp blijvend.

Ik wilde vooruit, zonder steeds terug te vallen en ik voelde dat het tijd was om te gaan ontdekken wie ik werkelijk ben, zonder aangeleerde conditioneringen, zonder beperkende overtuigingen.  Weten wie je bent en waar je voor staat. Dat je weet wat je vanuit je hart écht wilt en daar voor durft te kiezen en stappen in durft te nemen omdat je intuïtie je die ingeeft. Dat je comfortabel wilt worden met het oncomfortabele, omdat je weet dat daar je groei en blijvende verandering zit. Dat je weet wat jij nodig hebt to feel good and be great. Dat je aandacht geeft aan jezelf, op mentaal, emotioneel, fysiek en soul level, zodat je lekker in je vel zit, bij alles wat je doet. En dat je weet hoe je met nieuwe uitdagingen om kunt gaan, want die zullen er altijd komen. Dat je weet en doet wat werkt voor jou richting jouw stip op de horizon. Ik ontdekte een manier van invulling geven aan mijn leven, dromen, verlangens en ambities, die werkt voor mij. Leven volgens mijn eigen spelregels. En dat is wat ik wil voor jou, dat jij gaat ontdekken wat voor jou werkt.

Bevind jij je in één van de volgende fases in je leven?

Je staat op een kruispunt of aan het begin van een nieuwe fase in je leven en je hebt totaal geen idee wie je bent, welke kant je op wilt gaan en wat je met je leven wilt, 

of;

Er gebeurde onverwachts iets waar je niet op gerekend had, wellicht in de vorm van een wake-up call en je wilt weer lekker in je vel komen te zitten, invulling geven aan je leven zoals jij dat wilt en niet meer in reactie op anderen, 

of;

Je verlangt er naar om je leven te resetten en te upgraden naar jouw gewenste lifestyle zonder vast te blijven zitten in het verleden, te genieten van het heden en te focussen op de manier van leven zoals jij dat wilt, 

of;

Dingen niet blijken uit te pakken zoals je had gedacht, gepland of zoals je wilde. Je had voor ogen dat je vóór je veertigste wel getrouwd zou zijn of die top positie in je carrière zou hebben bereikt, maar dat blijkt niet het geval, 

of;

Dingen zijn wel gelopen zoals je gepland had. Je hebt die leuke baan of je bent mega succesvol met je eigen bedrijf, je hebt een leuk gezin en best een leuk leven en eigenlijk niets te klagen, maar je voelt totaal niet de voldoening die je dacht dat het je zou brengen.

Dan is Persoonlijk Leiderschap Advanced iets voor jou.

In het 1-op-1 mentorship Persoonlijk Leiderschap Advanced coach ik bewuste, gemotiveerde mensen die open-minded zijn en er klaar voor zijn om voor zichzelf te kiezen en zich willen focussen op wat belangrijk voor hun of hun bedrijf is, maar nu nog tegen worden gehouden door belemmerende gedachten. Mensen die bereid zijn om volledig de diepte in te gaan met zichzelf en op een steeds diepere laag willen ontdekken wie ze werkelijk zijn, zonder conditioneringen, zonder wat je is aangeleerd, zonder masker, zonder in het verleden te blijven hangen en zonder belemmerende overtuigingen. Ik laat je zien dat we het allemaal in ons hebben om de kwaliteit van ons leven te veranderen en verbeteren. 

Persoonlijk Leiderschap Advanced

 

Tijdens een persoonlijk intakegesprek (ook online via Zoom mogelijk) maken we kennis met elkaar en bekijken we beiden of we een klik hebben. Je krijgt de tijd en ruimte jouw verhaal te vertellen en waarom het juist nu belangrijk voor je is om Persoonlijk Leiderschap in je leven te integreren en implementeren. Je zult ervaren hoe het is om door mij gecoacht te worden en vernieuwende inzichten verkrijgen. Wanneer het voor ons beiden goed voelt gaan we samen aan de slag. Exclusief en intensief. Persoonlijk op locatie of online via Zoom.

 

Jouw mentoring traject bestaat uit: 

✓ Een Personal Intensive van 2 dagen in Kasteel Vaalsbroek inclusief Spa en Sauna.

✓ Een hotelovernachting op een privé junior suite deluxe met terras of balkon in het Kasteel Vaalsbroek Hotel inclusief een diner en ontbijt.

✓ Daaropvolgend hebben we gedurende 6 maanden, om de twee weken een coach sessie van 90 minuten. (In totaal 12 high level coaching sessies).

✓ Tussen de sessies door sta je er niet alleen voor en ben ik ook bereikbaar voor je.

✓ Je ontvangt op maat gemaakte opdrachten om je gefocust te houden en oefeningen die je helpen groeien.

✓ Vertrouwelijkheid

 

Een enorme groei in zelfbewustzijn. 

Leiderschap over je mind en emoties.

Je hebt meer energie.

Je handelt meer vanuit je gevoel dan vanuit je hoofd.

Innerlijke rust, ook tijdens stressvolle omstandigheden.

Meer vertrouwen in jezelf bij het maken van keuzes en het nemen van besluiten.

In alles wat je doet weet je dichtbij jezelf te blijven.

Je eigen Persoonlijk Leiderschap Strategie die je je hele leven kunt toepassen bij groei en veranderingen in je leven en de nieuwe uitdagingen die daarmee gepaard gaan.

Investering in Jezelf

1-Op-1 high level Coaching

3500,-

  • 2-daagse Coaching Intensive in Kasteel Vaalsbroek inclusief toegang tot Spa en Sauna
  • 1 Hotelovernachting in een privé junior suite Deluxe kamer met terras/balkon in het Kasteel Vaalsbroek Hotel inclusief een diner en ontbijt
  • 12 High Level Coaching sessies online via Zoom of op locatie
  • Oefeningen en inzichtenboeken voor thuis
  • Tussentijds support via WhatsApp gedurende 6 maanden

Nieuwsgierig geworden?

Boek dan vrijblijvend een kennismakingsgesprek met mij in. We hebben dan een gesprek waarin je me kunt vertellen waar je nu staat, waar je naar toe wilt en waar je op vastloopt of mee worstelt. Dan kan ik aangeven of het 1-op-1 Coaching Programma ‘Rock your Business, Rock your Life’ op dit moment ook echt waardevol voor je is. Sowieso help ik je verder met mijn visie op jouw situatie. Dit gesprek is geheel vrijblijvend. Ik zie je interesse graag tegemoet!

Doe de zelfanalyse en begin met het creëren van jouw beste leven.

Plus ontvang Shiela’s aanvullende tips, inspiratie en motivatie.