Personal coaching traject

Know Love Trust
Yourself

Ervaar dat je je in alle gebieden
van je leven on top of the world kunt voelen. 

Ontdek de meest authentieke, power volle & stoutmoedige versie van jezelf

Ik geloof dat er niets is dat meer vermoeiend voelt dan het gevoel dat je niet leeft vanuit wie je werkelijk bent en dat je leven op de één of andere manier op de automatische piloot draait en uit koers raakt. Je voelt je als een emotionele jojo en je bent uitgeput door de onrust in je hoofd en door ‘de schijn op te houden’. Je voelt je schuldig dat de mensen van wie je het meest houdt niet het beste van jou krijgen, ondanks je drang om ze gelukkig te zien. Ik begrijp je en I’ve got you.

Ik laat je zien dat we het allemaal in ons hebben om de kwaliteit van ons leven te verbeteren en dat waar we vandaan komen of wat ons is overkomen, niet het belangrijkste is. Wat belangrijk is, is dat we trouw zijn aan wie we werkelijk zijn en dat we zonder conditioneringen en belemmerende overtuigingen, in lijn met onze kernwaarden, invulling geven aan ons leven. Dat je op alle vlakken vol vertrouwen durft uit te dragen wie je werkelijk bent en wilt zijn. Dat je van binnenuit straalt en je zelfverzekerd voelt en bruist van energie, dat is hoe het leven bedoeld is. Het Know Love Trust Yourself personal coaching traject is jouw ticket naar de vrijheid om te zijn wie je werkelijk bent in alle gebieden van je leven.

SELF discovery IS HOW YOU TAKE BACK YOUR POWER

High Level Coaching traject Know Love Trust Yourself

Ik begeleid mannen en vrouwen met een compleet op maat gemaakt coaching programma, zodat ze gelukkig en succesvol kunnen zijn zonder zichzelf, de mensen waar ze het meest van houden en hun ware verlangens uit het oog te verliezen.

Het is zo makkelijk om compromissen te sluiten en jezelf te verliezen in de huidige maatschappij. Ik bied je de ruimte en tijd, speciaal voor jou, om het nodige innerlijke werk te doen, terwijl je steeds meer zelfkennis opdoet. Ook neem ik je mee in een proces dat je volledig in staat stelt om te zijn wie je werkelijk bent, zonder je in te houden, zonder klein te spelen en zonder schaamte. Mijn rol is om inzichten te faciliteren, waardoor je je vertrouwder, sterker en waardevoller kunt voelen.

Met een focus op de pijlers mind, emoties, body, soul en energie zorgt mijn deskundige ondersteuning ervoor dat je vol vertrouwen met jezelf verbonden blijft, zodat je vol energie kunt blijven groeien als persoon en je heerlijk gaat voelen in elk gebied van je leven.

Mijn klanten ervaren mij als een mix van professioneel en intuïtief. Wanneer ik met een klant werk tune ik in op wie hij/zij werkelijk is en werkelijk naar verlangt. Vaak zie ik hun gezicht letterlijk van vorm en uitstraling veranderen terwijl ze laag voor laag los komen van geconditioneerde, getraumatiseerde en saboterende programmeringen. Ik zie hem/haar geleidelijk aan groeien, terwijl mijn praktische en intuïtieve coaching hun letterlijk naar hun volgende niveau brengt. Ze zien er stralend en kalm uit nu ze ervaren om vanuit een ander perspectief naar zichzelf en hun mogelijkheden te kijken.

Wat we gaan doen

Personal Coaching Programme Know Love Trust Yourself with Shiela van den Bosch

2-daagse Intensive in Sanadome

Intensieve begeleiding om het startpunt van jouw journey inzichtelijk te krijgen. 100% tijd voor jou om los te laten en op te laden in een heerlijke selfcare omgeving. 

Rock Your Life - Online Persoonlijk Leiderschap Programma met Shiela van den Bosch

8 x een High level coach sessie

Inzichten, fijne gesprekken en goede vragen waardoor je steeds meer ontdekt wie je werkelijk bent en hoe je grip krijgt over je gedachten en emoties. 

Persoonlijk Leiderschap Coach Shiela van den Bosch

Opdrachten en ongoing Support

Tussen de sessies door heb je Whatsapp toegang tot mij zodat je niet hoeft te blijven rondlopen met wat op komt in het moment. Ook ontvang je inzichtenboeken en oefeningen voor thuis.

Find Out More

Per periode werk ik slechts met een aantal 1-op-1 klanten tegelijk, zodat ik je mijn onverdeelde aandacht kan geven.

Het werk wat we samen gaan doen is erg intensief. Het is een deep dive, mentaal en emotioneel, waardoor het mijn volledige energie en aandacht vraagt. Om er zeker van te zijn dat ik je als de beste versie van mijzelf kan begeleiden, werk ik met een maximum van 8 persoonlijke 1-op-1 coaching klanten per periode.

Voorafgaand aan de geplande coaching sessies begint jouw journey met een 2-daagse coaching Intensive inclusief hotelovernachting in Wellness Centre Sanadome en toegang tot de Thermen. Tevens ontvang je tijdens onze samenwerking toegang tot mijn WhatsApp, zodat je tussen de coaching sessies door niet vast hoeft te lopen in je proces.
 
Dit is een high level en volledig op maat gemaakte coaching commitment voor ons beiden. Als je er klaar voor bent om het diepe innerlijke werk te doen onder goede begeleiding en ondersteuning, dan maak ik graag kennis met je. Om in aanmerking te komen voor persoonlijke coaching programma Know Love Trust Yourself, kun je via onderstaande button een vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij aanvragen.

Investering in Jezelf

1-Op-1 high level Coaching

2500,-

  • 2-daagse Coaching Intensive in Wellness centre Sanadome inclusief toegang tot de Thermen
  • 1 Hotelovernachting in een privé Deluxe kamer in het 4* Sanadome Hotel inclusief een diner en ontbijt
  • 8 High Level Coaching sessies van 90 minuten online via Zoom of op locatie
  • Oefeningen en inzichtenboeken voor thuis
  • Tussentijds support via WhatsApp gedurende 4 maanden

Nieuwsgierig geworden?

Boek dan vrijblijvend een kennismakingsgesprek met mij in. We hebben dan een gesprek waarin je me kunt vertellen waar je nu staat, waar je naar toe wilt en waar je op vastloopt of mee worstelt. Dan kan ik aangeven of het 1-op-1 Coaching Programma Know Love Trust Yourself op dit moment ook echt waardevol voor je is. Sowieso help ik je verder met mijn visie op jouw situatie. Dit gesprek is geheel vrijblijvend. Ik zie je interesse graag tegemoet!

Doe de zelfanalyse en begin met het creëren van jouw beste leven.

Plus ontvang Shiela’s aanvullende tips, inspiratie en motivatie.