Shiela van den Bosch

Klant Ervaringen

“Shiela heeft mij geholpen toen ik het gevoel had dat ik vast zat in mijn leven. Direct vanaf de eerste sessie voelde ik me gehoord en begrepen en zag ik weer mogelijkheden. Het coaching traject met Shiela is uniek. Niet standaard alleen maar wekelijks een coach sessie, maar ook tussen de sessies door is ze er voor je. Ze maakt individuele opdrachten voor je, waardoor het coaching traject helemaal is afgestemd op wat jij nodig hebt om. Nu ik mijn leven op persoonlijk vlak in orde heb en mezelf heb los kunnen maken van het verleden, kijk ik er naar uit om in de laatste fase van het traject met Shiela aan de basis mijn eigen bedrijf te werken.”

Geverifieerde klantervaring Coachee

“Elke coach sessie met Shiela kwam ik meer over mezelf te weten. Inzichten in wie ik ben, maar ook in wat me onbewust tegen bleek te houden om mijn hart te volgen. Samen zijn we hier dieper op ingegaan. Door Shiela’s waardevolle manier van coaching heb ik mijn blokkades kunnen doorbreken. Ik heb nu veel meer zelfvertrouwen, waardoor ik me, zonder weer aan mezelf te twijfelen, meer dan klaar voelde om te gaan doen wat ik altijd al zo graag wilde. Shiela is getalenteerd en professioneel in wat ze doet en je hoeft het niet alleen te doen, ze is er echt voor je, every step of the way.”

Geverifieerde klantervaring Coachee

“Shiela is een inspirerende en motiverende coach. Ze is behulpzaam, enthousiast en geduldig (ze laat je daarbij wel stapjes vooruit zetten op een manier die zorgzaam en doordacht is). Ze heeft een luisterend oor en stelt de juiste vragen op de juiste momenten, waardoor ik ging inzien dat er veel meer in mij zit, dan ik ooit voor mogelijk hield. Dankzij de coach sessies met Shiela ben ik weer in mezelf gaan geloven en ben ik eindelijk 100% voor mijn wens/droom, die ik altijd al had, gegaan en heb ik mijn eigen business opgericht. Ik ben meer mezelf en ik heb veel meer vertrouwen in mezelf gekregen, ik voel mij energieker en lukt het mij nu veel beter om zelfverzekerd te communiceren.”

Geverifieerde klantervaring Coachee

laten we kennismaken

Ontdek alles wat je wilt weten over hoe de Live your Best Life coaching, trainingen en workshops mensen met een langdurige uitkering in jouw Gemeente terug de maatschappij in helpt.