Heb je interesse in Prive-Coaching Op Maat, het Know-Love-Trust Yourself coaching traject of in het Persoonlijk Leiderschap Advanced mentorship traject, dan zou ik graag kennis met je maken om te kijken of coaching met mij de juiste keuze voor jou is. We zullen elkaar online via Zoom ontmoeten en een videogesprek met elkaar hebben.

Aanvraagformulier Intakegesprek voor Coaching

Ons gesprek zal een mix zijn van kennismaken en coaching, zodat je mijn stijl en expertise kunt ervaren. Het is een kans voor jou om te ervaren of coaching met mij vertrouwd voor je voelt en voor mij om te ervaren of je klaar bent voor het werk waarvoor ik je zal uitnodigen.

Tijdens dit gesprek zullen we ook de verschillende manieren onderzoeken waarop we kunnen samenwerken. Ik ben een groot voorstander van het creëren van een compleet pakket en een werkrelatie die jou ondersteunt, dus mijn coaching trajecten zullen volledig op maat worden ingevuld. We zullen ook de financiële investering (afhankelijk van wat je nodig hebt vanaf €150 per uur) bespreken.

Ik nodig je uit om een ruimte en een tijdbestek van 2 uur voor jezelf vrij te maken voor ons gesprek via Zoom, zodat we de tijd hebben om zo diep te duiken als nodig is. Ik neem deze gesprekken serieus en er vanuit gaande dat jij jezelf en je leven serieus neemt, ga ik er van uit dat jij dit gesprek ook serieus zal nemen.

Als je enthousiast bent om de kwaliteit van je leven echt naar een hoger niveau te tillen en in aanmerking wilt komen voor privécoaching, dan kun je dit gratis intake gesprek aanvragen door het onderstaande formulier in te vullen. Met je gegevens wordt vertrouwelijk omgegaan. Na ontvangst van jouw aanvraag, neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op voor het inplannen van een afspraak.

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten.

© 2020 Shiela Company      
Algemene voorwaarden    |    privacyverklaring
website door Webitup.nl

Personal Life Coach
Doe de zelfanalyse en begin met het creëren van jouw beste leven.

Plus ontvang Shiela’s aanvullende tips, inspiratie en motivatie.